Etusivu » Puheeni Turun mielenosoituksessa 18.12.2021

Puheeni Turun mielenosoituksessa 18.12.2021

 Nimeni on Ville-Veikko Elomaa. Olen ammatiltani kirurgi ja tehnyt töitä kansan parissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Rakastan työtäni ja ihmisten auttamista. Pyrin tekemään parhaani, vaikka aina se ei riitäkään. Olen lääkäri, joka hoitaa, mutta luonto päättää, minkä se parantaa.  

Minulla on puoliso ja neljä lasta, ja yksi lapsenlapsi. Kannan näistä läheisistäni suurta huolta. Kannan huolta siitä, minkä tulevaisuuden olemme heille jättämässä. Isoisämme rakensivat tämän maan verellä, hiellä ja kyynelillä. Minun isovanhempani ja vanhempani rakensivat meille hyvinvointivaltion, jonka olemme nyt 1990-luvulta lähtien vähitellen romuttaneet, ja viimeisen kahden vuoden kuluessa olemme lähteneet kiimaiseen kiitoon kohti internationalismia koronan varjolla.

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme eläneet pelossa, ja kansa on katsonut valtakunnan isien ja äitien puoleen, ja toivoneet pelastusta. Olemme suorittaneet kuuliaisesti kaiken, mitä meiltä on vaadittu, ja uskoneet sillä saavuttavamme takaisin aiemman elämämme, vanhan normaalin.

Askel kerrallaan lupaukset paluusta entiseen on rikottu ja vapauksiamme on yhteisen hyvän nimessä viety pois. Tämä on ollut pelotellun kansan toive. Jo psykologi Stanley Milgram totesi kokeissaan https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment 1960-luvulla, että suurin osa meistä ihmisistä on valmis merkittäviin toimiin, jopa väkivallan tekoihin, jos auktoriteetti tai kollektiivinen paine siihen meitä kehottaa. Yksilöltä jää pois tuolloin vastuu ja kollektiivi kantaa vastuun teoista. Vain pienellä vähemmistöllä on henkistä kykyä vastustaa annettuja, moraalittomia tai epäeettisiä käskyjä tai ohjeita.

Demokratian ja vapaan yhteiskunnan kannalta sensuuri on yksi pahimmista asioista. Toinen on kansalaisten tai kansanedustajien sananvapauden vieminen. Sananvapaus on demokratian kulmakivi. Valheet eivät kestä päivänvaloa, totuus kestää. Meidän ei tarvitse sensuroida mielipiteitä kansalaisilta. Totuus ei vähene, vaikka se julkaistaisiin. Valheet vaativat totuuden sensuroimisen, jotta valheesta tulisi totta.

Viime aikoina tieteestä ei enää ole keskusteltu ja mediasta on tullut yhden totuuden propagandakone. Tiedettä kuuluisi tehdä avoimesti ja sitä pitäisi tehdä ilman rahallisia intressejä. Sen pitäisi aina käydä läpi avoin tieteellinen keskustelu. Uutta lääketieteellistä menetelmää ei tulisi koskaan toteuttaa hätäisesti lapsille ja raskaana oleville eikä muille perusterveille. Etenkään, jos kyseessä ei ole näitä ryhmiä selvästi vaarantava tauti. Meidän tulisi noudattaa varovaisuusperiaatetta, Lääketieteen periaatetta: ”Primum non nocere”.

Meidän on käytävä tarkasti läpi eri menetelmien hyöty-haitta-suhde ja kustannus-hyöty-suhde. Tätä keskustelua ja näitä laskelmia ei ole tyydyttävästi esitetty viranomaisten taholta näinä aikoina.  Jos menetelmä ei estä taudin leviämistä, vaan sen puhutaan vain heikentävän sinun itsesi mahdollisuutta saada tauti tai sen vakava muoto, niin tällöinhän kyseessä on SINUN OMA VAPAUS VALITA, haluatko toimenpidettä toteutettavan kohdallasi. Meidän kuuluisi keskustella kunkin henkilökohtaisesta riski-haitta-suhteesta eli siitä onko menetelmä suuremmalla todennäköisyydellä haitallinen kuin itse tauti. Tällainen keskustelu käydään aina asiasta kuin asiasta, oli kyse leikkauksesta, syövän hoidosta tai useimmista lääkityksistä. Meillä on lähtökohtaisesti vapaus valita oma hoitomme, sitä ei voi pakottaa.

 Ei meitä pakoteta olemaan tupakoimatta, vaikka tämän tiedetään olevan sekä minulle ja muille haitallista. Meitä ei kielletä käyttämästä alkoholia, vaikka sen tiedetään olevan haitallista minulle ja muille. Meitä ei kielletä syömästä roskaruokaa, vaikka sen tiedetään olevan haitallista minulle ja sen avoin mainostaminen on haitallista meille kaikille.

 Mikä ihme teki koronasta näin merkittävän riskitekijän, vaikka Suomessa siihen kuoli alle kuusi sataa ihmistä vuonna 2020 ja vain yksittäisiä perusterveitä henkilöitä? Miksi pelotellaan Long covidilla, vaikka sen merkityksestä ei ole vielä tieteellistä selvyyttä? Missä on järki ja suhteellisuudentaju? Kuka tätä ohjaa?

Kansamme on jaettu koronapassilla. Sen on luvattu olevan vapauttava väline, vaikka todellisuudessa olemme koronapassilla avanneet Pandoran lippaan vapautta rajoittaville toimille, joille vain mielikuvitus on rajana. Olemme aloittaneet rajoitusten loputtoman kierteen.

 Kansa on jaettu koulutuksesta, asemasta ja uskonnosta riippumatta kahteen leiriin. Jopa perheiden sisällä mielipiteet ovat jakautuneet. Narratiivi on onnistunut tehtävässään. Yhtenäistä oppositiota ei ole helppo rakentaa.

Me täällä tänään (mielenosoituksessa) edustamme väestöä, joka ei ole lähtenyt mukaan pelkopornoon, emmekä hyväksy rajoituksia ja perustuslain meille suomien oikeuksien viemistä. Me haluamme elämämme ja vapautemme takaisin. Me haluamme pelastaa sen, minkä uskomme olevan meille tärkeää ja haluamme pelastaa itsenäisen Suomen ja sen kansan. Meille Suomen kansa on se, joka uskoo vielä isänmaahan. Se kansa, joka uskoo, että vielä on olemassa koti, uskonto ja isänmaa.

Koti on oikeus omaan omaisuuteen. Haluan oman kodin ja siihen kuuluvat myös oma perhe ja läheiset. Koti on omavaraisuutta.

Koti on yhteisö, joka pitää minusta huolta ja josta minä pidän huolta.

Uskonto on oikeutta omaan tunnustukselliseen uskoon, ja se on oikeutta omiin mielipiteisiin ja omaan vakaumukseen. Se on sananvapautta ja kokoontumisvapautta.

Isänmaa on oikeus suureen yhteisöön, omaan itsenäiseen valtioon, joka huolehtii kansalaistensa perusturvasta. Valtion kuuluu huolehtia kansastaan ja kansa osallistuu yhteisen perusturvan rakentamiseen.

On hyvä, että joukossamme on paljon somevaikuttajia, aktivisteja ja muita informaation levittäjiä. Asiamme puolella on myös muutamia kansanedustajia. Aktiivisesti puolestamme ovat puhuneet Ano Turtiainen, Juha Mäenpää, Mika Niikko ja Veikko Vallin. Heille suuri kunnia rohkeudesta ja rehellisyydestä ja siitä, että he aidosti välittävät kansakunnan terveydestä ja hyvinvoinnista.

Kiitän aktivismista ja vaihtoehtoisen mielipiteen jakamisesta, joka on tärkeä propagandan vastatoimi, sillä joukkohysteriaa tai joukkohypnoosia vastaan voidaan taistella ainoastaan informaatiolla, ei aggressiivisella vastahyökkäyksellä ja ilkeydellä. Pienikin aktivistiryhmä voi vaikuttaa ollessaan tiivis ja asialleen omistautunut ja asiaansa uskova.

Mutta… Puheet ja somevaikuttaminen eivät enää yksin riitä. Puheiden aika on tältä osin nyt taakse jäänyttä elämää. On tärkeä pitää mielenosoituksia, olla somevaikuttaja ja kirjoittaa blogeja, mutta se ei enää riitä. Sanojen on nyt muututtava konkreettiseksi toiminnaksi.

Aivan ensimmäiseksi.

Äänestä aluevaaleissa. Äänestäminen on nyt aiempaa tärkeämpää, koska äänestysaktiviteetti on jäämässä pieneksi. Äänestäkää niitä ehdokkaita, joiden tiedätte kantavan arvojamme loppuun saakka kunnialla. Maakunnissa päätetään terveyteen liittyvistä asioista. Aluevaalien ehdokkaista saattaa tulla seuraavien eduskuntavaalien jälkeen kansanedustajia, joilla on jo hieman enemmän vaikutusmahdollisuuksia. Parlamentarismi on hidas tie. Se on maraton, ei pikamatka. Nykyistä yhteiskuntamuutosta on kulisseissa rakennettu jo vuosikymmeniä. Olemme siis vahvasti jäljessä tässä taistelussa. Parlamentarismia ei silti kannata unohtaa. Siihen kannattaa satsata.

Toiseksi:

Jokaisen tulisi tehdä isänmaallinen teko ja pelastaa tämä maa ja turvata lastemme tulevaisuus. Jokaisen kannattaa lähteä turvaamaan suomalaista ruokahuoltoa ja tukemaan lähialueiden maatiloja. Luokaa ryhmiä, jotka puolestaan luovat kontakteja lähialueen tiloihin ja alkakaa hankkia kaikki mahdollinen ruoka suoraan tiloilta. Näin turvaamme maatilojemme tulevaisuuden ja estämme globalisteja kollektivisoimasta maatalouttamme. Saatte myös taatusti ympäristöystävällistä ja terveellistä ruokaa ja estämme suuria globalistien ketjuja vaurastumasta enempää. Turvaatte samalla ruokahuoltonne mahdollisten lähitulevaisuuden kriisien varalta. Sopikaa näiden maatilojen kanssa maksuliikenteestä myös kriisien varalle. Voitteko maksaa muullakin kuin valuutalla? Voitteko maksaa arvometallilla tai työllä, jos kriisi yllättää.

(Mikäli saatte rakennettua linkkejä maatiloihin ja ruokarinkeihin, ottakaa yhteyttä [email protected] ; voitte tutustua konseptiin https://ruokaretriitti.fi/ennakkotiedote-osuuskunta/ )

Kolmanneksi:

Pitäkää huolta terveydestänne. Muistakaa kuntoilla ja syödä terveellisesti. Ottakaa lisäravinteita, varsinkin D-vitamiinia. Se suojaa meitä monilta sairauksilta. Tämä kansakunta kaipaa terveitä ihmisiä puolustamaan itsenäisyyttämme, kun sen aika koittaa. Ja se aika saattaa koittaa pian.

Neljänneksi:

Huolehtikaa, että teillä on kotonanne riittävästi ruokaa muutaman kuukauden varalle. Miettikää, miten aiotte pitää asuntonne lämpimänä pitkien sähkökatkojen varalta. Onko teillä riittävästi puhdasta vettä kaikissa olosuhteissa? Onko polttoainetta varastoituna?

Viidenneksi:

Maksakaa ostoksenne mahdollisuuksien mukaan käteisellä. Varatkaa käteistä, hopeaa ja mahdollisesti kultaa kriisin varalle. Globalistien rahaliikennettä ja vaurastumista häiritsee käteisen käyttö.

Kuudenneksi:

Hankkikaa metsästyslupa.

Seitsemänneksi:

Boikotoikaa ihmisiä jakavaa koronapassia, olitte sitten rokotettuja tai ei. Älkää suostuko apartheidiin. Jokainen, joka suostuu sen käyttöön, kannattaa yhä syvenevää ihmisten elämän rajoittamista ja rakenteilla olevaa tyranniaa.

Me emme voi turvata tulevaisuuttamme nykyisten päättäjien käsiin. Meidän on pidettävä huolta itsestämme. Kokoontukaa, organisoitukaa ruokahuollon ympärille. Kun saatte pienen ympyrän käyntiin, niin ottakaa minuun tai ruokaretriittiryhmään yhteyttä. Haluamme pelastaa itsenäisen Suomen ja taata ruokahuollon omavaraisuuden Suomessa.

”Kun kansa pelkää hallitusta, vallitsee tyrannia. Kun hallitus pelkää kansalaisia, kyseessä on vapaa yhteiskunta”. ( -Tämä on joskus referoitu Yhdysvaltain kolmannen presidentin Thomas Jeffersonin sanomaksi, mutta kaiketi sen on suoraan sanonut John Basil Barnhill, 1900-luvun alussa vaikuttanut ’antisosialisti’ ja kirjailija. Lähde: https://www.monticello.org/site/research-and-collections/when-government-fears-people-there-liberty-spurious-quotation)

Me emme voi luottaa yksin nykyparlamentarismin voimaan kansakuntamme etujen ajamisessa. Meidän on osoitettava, että aiomme jatkossakin elää demokratiassa, jossa valtaapitävät pelkäävät kansalaisia. Me emme koskaan alistu totalitarismille.

Vapauden puolesta!

Similar Posts