Etusivu » ELOMAAn poliittisia näkemyksiä 11.8.2021

ELOMAAn poliittisia näkemyksiä 11.8.2021

(subject to change, kun tieto tai faktat niin pakottavat)

Hyvät puolueaateveljet- ja sisaret! Olen uusi politiikan kartalla ja elämänkokemusta on joitakin vuosikymmeniä jo takana. Elämänkouluuni on mahtunut erilaisia käänteitä, joista toiset ovat olleet raskaita kantaa ja toiset taas nostaneet korkealle tunnemaailman ekstaasiin. Työni lääketieteen ammattilaisena on antanut minulle jo yli neljännesvuosisadan suoran ikkunan koko Suomen kansakunnan kirjoon heidän suruineen ja iloineen ja kohtaloineen. Olen puoluekokouksessa 14.8.-15.8.2021 takaisin kotiseudullani Etelä-Pohjanmaalla. Vietin lapsuuteni ja nuoruuteni Seinäjoelta vain muutaman kymmenen kilometrin päässä. Olemme Suomen Pohjanmaan ikimuistoisilla mailla. Tämä Seinäjoen alue pilkisti meren alta arviolta noin 6000 vuotta sitten ja asutuksen merkkejä on Etelä-Pohjanmaan alueella ollut jo noin 8000 vuotta sitten. Meillä ei ole kirjallisia dokumentteja alueemme historiasta, mutta Etelä-Pohjanmaa on saattanut olla muusta Suomesta poiketen jo 500-luvulla kansainvaellusten aikana osa suurta skandinaavista valtakuntaa. Onpahan Etelä-Pohjanmaan aluetta yhdistetty tarunhohtoiseen Kalevalan Pohjolaankin. Ruotsinkielinen väestö muutti näille alueille valloittajien tueksi siirtolaisina 1200-luvulla. Yhä edelleen, satoja vuosia myöhemmin, tuo ruotsinkielisten alue on hyvin selkeästi rajoittunut ja näillä alueilla on kansalaisia, jotka eivät osaa sujuvasti suomea ja heti ruotsinkielisen kunnanrajan ylitettyämme emme tapaa montaakaan sujuvasti ruotsia puhuvaa kansalaista. Näin hienosti on ”integroituminen” Suomessa onnistunut 800 vuoden aikana.

Tällä alueella valloittajia ei ole katsottu hyvällä. Siitä on muistona Nuijasota, iso- ja pikkuviha sekä jääkärien paluu Vaasan kautta. Vielä 1700-luvulla puhuttiin Pohjanmaasta ja muusta Suomesta. Vasta kun Ruotsi luovutti Suomen autonomisena osana Venäjän tsaarikunnalle, menetti Pohjanmaa oman asemansa.

Pohjalainen ei ole ollut historiansa aikana orjuutettu torppari, vaan oman itsensä isäntä. Hämeen metsät erottivat pohjanmaan omaksi alueekseen, eivätkä etelän eliitin edustajat vaikuttaneet pohjanmaalla. Pohjalaisen talonpojan yläpuolella olivat vain pappi ja nimismies. Niinpä alemmuuden tunteeseen ei ole ollut tällä alueella tarvetta, korkeintaan kateutta toista kaltaistaan kohtaan.

Perussuomalaisuus ja pohjalainen mentaliteetti sopivat hyvin yhteen. Puolueemme henkeen kuuluu, ettei kuvia kumarreta eikä nöyristellä väärien auktoriteettien edessä. Puolueemme henkeen on kuulunut, että kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa. Tämän vuoksi syntyperältäni pohjalaisena perussuomalaiset ovat olleet minulle luonnollinen valinta.

Elomaan Linja:

Elomaan linja noudattaa pitkälti Perussuomalaisten tekemiä linjauksia.

Perussuomalaisten media- ja kulttuuripoliittinen ohjelma vuodelta 2020 on pitkälti linjassa oman maailmankuvani kanssa. Yksittäisiä kohtia haluaisin terävöittää. Sananvapauden puolesta Perussuomalaiset ovat tehneet verrattain hienoa työtä. Tiedon totuudenmukaisuuden ja puolueettomuuden puolesta voisi tehdä enemmän. Verorahoilla ei tule kustantaa puolueellisen tiedon ja suoranaisen propagandan levittämistä. Tarvitsemme uutistoimiston, joka tuottaa meille informaatiota mahdollisimman pelkistettynä ja puolueettomasti, josta jokainen voi muokata oman näkökulmansa ja tämän tiedon voi kukin puolue tuoda omasta näkökulmastaan esiin. Nyt jo tutkimustenkin valossa, YLE tuottaa vihervasemmistolaisen ideologian mukaista ”informaatiota”. Samoin tutkimusten mukaan ns. vaihtoehtomedia tuottaa vähintään yhtä totuudenmukaista informaatiota, mutta omasta näkökulmastaan. Tällä pohjalla on helppo sanoa, että YLE-vero on propagandavero, joka menee hallituksen laariin. YLE-vero tulee lakkauttaa ja YLE laskettava sille tasolle rahoituksessa, joka sille kuuluu. Ne maksakoon, jotka YLE:n informaatiota haluavat.

Perussuomalaisten media- ja kulttuuriohjelma on muutoin täyttä asiaa. Olen hyvin huolissani poikien syrjäytymisestä jo alakoulussa. Koululaitos tukee enemmän tyttöjen oppimista. Liikunnan opetus on kouluissa kriisissä ja nuorten fyysinen kunto on luokaton. Jos nykyään valikoitunut asepalveluksen suorittaja, joka edustaa 70% omasta ikäluokastaan juoksee cooperin testissä keskimäärin 2300m, ei voi olla muuta kuin huolissaan. Maanpuolustuksemme uskottavuus on vaarassa, jos fyysinen kunto on tätä tasoa. Yhtä lailla vaarantuu terveydenhuoltomme taloudellinen kantokyky, jos jo nuorien terveydentila on näin huono. Terveysongelmat tulevat moninkertaistumaan tulevaisuudessa. Laadukkaaseen ravintoon ja liikuntaan tulee kiinnittää huomiota niin koulussa kuin vapaa-ajalla.

Englannin kieli on merkittävä kansainvälisesti. Sen opiskelusta en tässä vaiheessa vähentäisi. Meillä on tarpeita myös muille kielille ja niihin olisi satsattava vapaaehtoisina oppikielinä. Ruotsin kielen asemaa tarkistaisin pakollisena oppikielenä. Ruotsienkielisten asema voidaan yhteiskunnassa turvata muutoinkin kuin pakollisen ruotsin opiskelun muodossa kaikille Suomessa. Tämä vapauttaisi resursseja muiden kielten opiskelulle.

EU-linja

Euroopan unioni voi parhaimmillaan tuoda sotilaallista turvaa Suomelle. Integraatio voimakkaiden sotilasmahtien kanssa samaan unioniin luo psykologisen turvan mahdollista vihollista vastaan. Turvatakeita se ei suo. Nyt Britannian lähdettyä unionista, sotilaallinen merkitys EU:n osalta on ratkaisevasti heikentynyt. EU on alun perin tarkoitettu talousvyöhykkeeksi, tai niin se meille kansalaisille kaupattiin. EU:n alueella kauppa ja työvoima saavat liikkua vapaammin. Tällainen voi olla toimiva EU. En kannata liittovaltiota ja siksi en voinut kannattaa EU:n elvytyspakettia, joka johdattaa meidät velkaunioniin ja vaarantaa itsenäisyytemme ennennäkemättömällä tavalla. Jokaisen tulisi ymmärtää, ettei pieni ja kaukainen Suomi merkitse mitään suurten valtioiden päättäessä asioista. Liittovaltiossa Suomen asema kutistuisi siirtomaatasolle. EU:n kehitystä tähän suuntaan tulee vastustaa kiivaasti.

Euron ja maahanmuuton tuomat kriisit osoittavat EU:n heikkoudet ja meidän tulisi irtautua EURO:sta ja itse lähtisin nopeasti ajamaan omaa valuuttaamme takaisin, joko euron rinnalle tai yksistään. Omavaraisuus on turvattava laajan finanssikriisin uhatessa. Meidän on palautettava kultakanta ja markka pikimmiten.

Maahanmuutto Suomeen tulee olla hallittua. Meidän tulee omaksua esim. Kanadan mallinen maahanmuuttopolitiikka, jossa maahan pyrkivät pisteytetään. Suomea ei voida enää pitää maana, jonne tullaan nauttimaan velkarahalla maksettua sosiaaliturvaa.

Suomen tulee pitää kiinni vahvasta omasta maanpuolustuksesta. Meidän tulee silti olla realisteja. Se ei yksin riitä. Meillä on oltava erinomaiset suhteet henkilötasolla kansainvälisten tekijöiden kanssa. Meidän on ylläpidettävä hyvät diplomaattiset suhteet niin itään kuin länteen. Geopoliittinen asemamme ei anna anteeksi virheitä, mutta virheettömästä politiikasta huolimatta, voimme ajautua konflikteihin. Meidän tulee tutkia millaiset liittoumat ajaisivat parhaiten etujamme itsenäisenä kansakuntana.

Meidän on pyrittävä omavaraisuuteen. Maataloutemme on nostettava siitä alhosta, jonka EU-jäsenyys aiheutti. Meidän on kyettävä tuottamaan kaikissa olosuhteissa riittävästi ruokaa oman maamme kansalaisille. Maantieteellisesti olemme saarivaltio. Huoltoyhteydet ovat meille muusta maailmasta pitkät. Kriisin hetkellä emme voi kuvitella, että saisimme apua muualta. Meidän on tuotettava tarpeeksi oleellisia hyödykkeitä omiksi tarpeiksemme.

Meillä on tekniset edellytykset polttoaineen tuotantoon ja omavaraisuuteen. Kriisinhallinnan kannalta meidän tulee tukea tätä teknistä tutkimusta, jolla voisimme tuottaa kaiken tarvitsemamme polttoaineen luontoystävällisesti ja tuottaa polttoainetta jopa vientiin. Tämä on mahdollista, jos tuemme tutkimusta, jolla sellutehtaat saavat uusia ulottuvuuksia. Tämä loisi osaamista ja uusia työpaikkoja.

Meidän on oltava omavaraisia lääketuotannossa. Myös rokotusten tuottaminen on palautettava omien rajojemme sisälle.

Lukiessani Perussuomalaisten periaateohjelmaa päivämäärällä 19.10.2018, huomioni kiinnittyy kahteen väliotsikkoon ”Isänmaa ja oikeudenmukainen yhteiskunta vaativat puolustajan” ja ”Suoraa puhetta ei saa pelätä”.

Nämä ovat hienoja periaatteita, joista perussuomalaisia kansanedustajia ja puolue-eliittiä ei voi liikaa muistuttaa. Meidän tulee puolustaa Suomea ja sen kansaa globalistien troijan hevoselta, pelolta, jonka varjolla yhteiskuntaamme ajetaan alas.

Elomaan linjassa kohdataan tosiasiat ja unohdetaan pikkumainen politikointi, jolla yritetään kalastaa irtopisteitä kansalaisilta ja samalla puukotetaan isänmaata selkään.

Suomen suurin uhka ei tällä hetkellä tule minkään valtion tai poliittisen ideologian suunnalta. Suomen suurin uhka on ylikansalliset organisaatiot ja yritykset. Suomea ja suurta osaa maailmaa ohjaa ylikansallinen kapitaali. Tästä on julkaistu tutkimus Suomessa joka otsikoi YLE:n uutisessa 2017 ”Yhtenäinen eliitti määrää yhä maailman talouslinjat”. Edelleen uutisoinnissa todetaan: ” Tulos on kirkas: maailman talouspolitiikan linjat määrittää yhtenäinen ja kansainvälinen eliitti, joka on sitoutunut edistämään maiden talouksien yhteen kietoutumista yli rajojen.”

https://yle.fi/uutiset/3-9575051?fbclid=IwAR3t6wk_pTeEK40zDUmNSOEITFF1kiAVA0pldvr8IIOYo4YlfLqw6jUEnSQ

EU on organisaatio, joka edistää talouksien yhteen kietoutumista Euroopan sisällä. EURO tukee kansainvälistä pääomaa, se ei hyödytä suomalaista kuluttajaa eikä Suomen taloutta. On erikoista, että vuoden 2020 koronakriisin aikana, samalla kun keskiluokka menetti tulonlähteensä ja suljettiin koteihinsa, syntyi satoja uusia miljardöörejä. Maailman talouskriisi ei ollutkaan kriisi maailman eliitille vaan keino entistä suurempiin omaisuuksiin.

”Talouslehti Forbesin vuosittaisella listalla maailman dollarimiljardööreistä on tänä vuonna ennätysmäärä nimiä, 2 755. Uusia miljardöörejä tuli listalle lisää 493, eli yksi miljardööri joka 17. tunti.

Uusista tulokkaista valtaosa on Kiinasta, 205 kappaletta.”

Forbesin miljardöörilista: mukana uusi suomalaistulokas (iltalehti.fi)

On ilo huomata, että meidän globaali kärsimyksemme on tuottanut iloa kansainväliselle eliitille. Tästä ilosta heidän tuskin kannattaa luopua vielä vuosiin.

Maailmassa on tällä hetkellä useita globaaleita organisaatioita, kuten WHO, joita rahoittavat yksityiset rahoittajat, eivät pelkästään valtiot. Lienee selvää, että järjestöjen toimintaan vaikuttaa myös se, mistä raha tulee.

Perussuomalaisista dosentti Mikko Paunio kirjoitti vastikään oivan katsauksen koronaviruksen alkujuurista. Vaikuttaa mitä ilmeisimmältä, että virus lähti Wuhanin laboratoriosta joko vahingossa tai tahallaan ja annettiin levitä muualle maailmaan samalla kun Wuhan eristettiin muusta Kiinasta tehokkaasti. Kiina selvisi nopeasti viruksesta, koska virusta ei ilmeisesti koskaan päästetty muualle Kiinan valtioon, muualle maailmaan kyllä. WHO:n toiminta on herättänyt paljon kysymyksiä viruksen alkuperän selvittämisen suhteen. https://oikeamedia.com/o1-161800

Me emme saa olla liian sinisilmäisiä kansainvälisten toimijoiden suhteen. Olen ollut hämmentynyt alusta lähtien, miten lääketieteen opit heitettiin roskakoppaan epidemian alkumetreillä.

Similar Posts