Etusivu » Puoluekokouspuheeni 14.8.2021 (3.vpj-vaali)

Puoluekokouspuheeni 14.8.2021 (3.vpj-vaali)

Hyvät aateveljet ja -sisaret!

Minulla on yli kahden vuosikymmenen työkokemus lääkärinä ja kirurgina. Politiikkaan lähdin vastikään, koska maailmassa on viimeisen kahden vuoden aikana tapahtunut huolestuttavia asioita, jotka uhkaavat koko nykyisin tuntemaamme länsimaista demokratiaa ja tämä kehitys on menossa myös Suomessa.

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta.

Pohjanmaalla ovat eläneet jo satoja vuosia itsenäiset talonpojat, jotka kunnioittivat ainoastaan korkeampia voimia ja saattoivat kunnioittaa nimismiestäkin, jos tämä osasi käyttäytyä. Täällä ei ollut torppareita eikä orjia.  

Pohjalaisuus ja perussuomalaisuus ovat minulle hyvin lähellä toisiaan. Olen arvostanut perussuomalaisten kykyä puhua avoimesti ja rehellisesti yhteiskunnan kipeistä ongelmista ilman politikoinnin tuomaa kieroilua.

Maahanmuuttovastaisuus tulee säilyttää merkittävässä roolissa jatkossakin, mutta mielestäni puolueen tulisi profiloitua entistä vahvemmin isänmaan puolustajana maan sisäistä ja ulkoista vihollista vastaan.

Koronan varjolla meillä on haluttu rajoittaa ihmisten vapaata liikkumista ja elinkeinon harjoittamista, meidät halutaan alistaa valvontaan koronapassien avulla ja meille pyritään luomaan pakkorokotuspolitiikkaa.

Koronan siivellä meille myytiin elvytyspaketti, joka saattaa valtiomme talouden ennen näkemättömään vaaraan ylivelkaantumisen ja velkaunionin merkeissä.

Meille on jopa markkinoitu totuutena, että korona johtuisi ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta ja sillä varjolla tarjotaan talouden kuoliniskua ilmastopaketin muodossa.

Emmekö me oikeasti näe, että tämä johtaa taloutemme väistämättömään tuhoon ylivelkaantumisen ja nyt jo EU:n kabineteissa huhuttujen velkojen korkojen kelluttamisen seurauksena?

Nyt jo EU:ssa mietitään metsävarojemme sosialisoimista hiilinieluiksi, joka viimeistään tuhoaisi itsenäisen taloutemme. Milloin vesivaramme ja joka miehen oikeutemme viedään? Se on enää ajan kysymys.

Onko niin, että olemme antautumassa viholliselle kun nyt noin 1000 pääasiassa elämänsä loppuvaiheissa olevaa ihmistä on kuollut ns. koronan kanssa viimeisen kahden vuoden aikana? Viime sodissa suomalaisia nuoria miehiä kuoli 1000  päivässä heidän puolustaessaan isänmaatamme uskomatonta ylivoimaa vastaan.

Nyt olemme samassa tilanteessa. Meidän on uskallettava taistella vihollista vastaan ja oltava rohkeita ja rakennettava maastamme jälleen omavarainen. On rohjettava nousta ylikansallisia yhtiöitä vastaan kansakunnan edun nimissä.

Tarvitsemme talvisodan henkeä, joka ei ole yhdessä pelkäämistä kasvot peitettynä, vaan se on puhaltamista yhteen hiileen, jossa kansakunta nousee puolustamaan itsenäisyyttä ja sen kaikkia kansalaisia.

Haluan irti Euroopan unionista pikaisella aikataululla. Suomi oli pyyhkiytyä pois maailmankartalta vuonna 1940. Onko niin, että meidät on peloteltu pyyhkimään itsemme kartalta vuoden 2020 tapahtumien johdosta.

Kiitos.

(p.s. Esi-isämme katsovat meihin. Orjat unohdetaan. Meillä on mahdollisuus teoillamme kaikua kauas ikuisuuteen. Vapauden puolesta!)

Similar Posts